Spiral Fiyatları

Her kadın belli bir seneden sonra doğum kontrol yöntemlerini araştırır. Araştırmalar sonucu doğum kontrol yöntemlerinden birini seçer. Çünkü beklenmedik anda gelişen gebelik, çiftleri olumsuz yönde etkilemektedir. Doğum kontrol yöntemleri arasında ise spiral vardır. Spiral taktırma çoğu kadın tarafından pahalı olarak algılanır. Fakat bu durum yanlıştır. Peki bu spiral taktırmanın maliyeti nedir? Özel kurumlarda ücretli olan bu işlem devlet hastanelerinde ücretsiz olarak takılmaktadır.

Spiral Nedir?

Spiral gebelik oluşumunu engelleyen bir araçtır. “T” şeklindeki yapısıyla rahim boşluğuna yerleştirilir.  Rahim boşluğuna takılan spiral 5-10 yıl boyunca gebelikten korur.

Spiral; klasik spiral ve hormonlu spiral olmak üzere ikiye ayrılır. Bakırlı spiral; uzun süreli, şiddetli regl dönemi geçiren kadınlara önerilmez. Hormonlu spiral ise tam tersidir. Yanii  uzun süreli, şiddetli regl dönemi geçiren kadınlara takılır. Hormonlu spiral, 3cm uzunluğundadır ve şiddetli  kanamayı önler. 

Spiral Kimlere Uygulanmaz?

  • Pelvik enfeksiyonu olan bireylere,
  • Rahim kanseri olanlara,
  • Hamilelik ihtimali olan bireylere, 
  • Bakıra alerjisi olanlara,
  • Meme kanseri olan bireylere.

Spiral Kimlere Takılır?

  • Pelvik enfeksiyon geçirmeyenlere,
  • Şiddetli adet kanaması olanlara,
  • Lohusalık dönemi bitenlere,
  • Hormonsal korunmaya uygun olmayanlara,
  • Rahimle alakalı operasyon geçirmemiş bireylere takılır.

Novafertil Tüp Bebek Merkezi bünyesinde yer alan güçlü laboratuvar, güçlü ekip ve bireyselleştirilmiş bütüncül tedavi yöntemleri sayesinde tedavilerin başarı oranı yüksektir. Doğru merkez seçimi, infertilite tedavisinin her aşamasında oldukça önemlidir. Özellikle de teknolojik gelişmeleri merkezine entegre eden klinikler tercih edilmelidir. Merkezimiz üreme tıbbı alanındaki en yeni teknolojileri tedavi sürecine entegre ederek sizi ve tedavinizi riske atmaz. Size en uygun tedavi yöntemleri hakkında bilgi almak için 0(332) 323 51 51’i arayabilirsiniz. Sitemizde yer alan müşteri desteği kısmından bizlere ulaşabilirsiniz. 
Yasal Uyarı: Bu sitede yer alan her türlü bilgi; kamuoyunu bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriği tavsiye niteliğinde olup, reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurun. Sizlere aktardığımız bilgilerin; yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden, Novafertil Tüp Bebek Merkezi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Doktorumuz İle Görüşme Sağlayın

Uzman Doktorlarımız İle Görüşerek Aklınıza Takılan Tüm Sorulara Yanıt Alabilirsiniz Formu doldurun Doktorumuz sizin için yanıtlasın.

Op. Dr. Zehra Bebek
Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı